Blogi

Taustaa ja ajatuksiani

Hei,

mukavaa että olet löytänyt blogiini. 

Monia varmasti kiinnostaa miksi päädyin alalle. Olen aina halunnut työskennellä ihmisten parissa. Olen pienestä pitäen saanut seurata tulkkien toimintaa kentällä, sukulaiseni käyttäessä tulkkauspalvelua. Lapsena opin joitakin viittomia ja käytin ”salakielenä” sormiaakkosia. Myöhemmin ajauduin alalle, ja olen löytänyt unelma-ammattini.

Tässä ammatissa saan työskennellä erilaisten ihmisten parissa ja työni on monipuolista. Rakastan oppia uusia kieliä ja kulttuureja, ja nyt olenkin osa yhtä mielenkiintoisinta. En ole vielä tässä ammatissa lyhyen työ-urani aikana kohdannut yhtäkään tylsää tai samanlaista päivää. Erilaiset päivät ja monipuoliset työkeikat pitävätkin hymyn huulilla ja innolla herään aina uuteen työpäivään.


Lyhyen työhistoriani aikana..

Olen tulkiksi valmistumisen jälkeen työskennellyt opiskelutulkkina ala-koulussa, joten olen saanut hyvää kokemusta lapselle tulkkaamisesta sekä lasten parissa työskentelystä.

Opiskelutulkkauksen lisäksi olen toiminut tulkkina monissa asiakaspalvelutilanteissa. Olen päässyt tulkkaamaan lääkäreihin, sairaalaan, virastoihin, hengellisiin tilaisuuksiin ja niin edelleen. Olen toiminut tulkkina myös kursseilla ja kerhoissa sekä työelämässä. Kokemusta on myös puhelintulkkauksista sekä asiakirjojen tulkkauksista.

Omat kiinnostuksenkohteeni ja erityisosaaminen

Töiden ohella vietän paljon aikaa perheeni kanssa sekä harrastuksissa. Kansantanssin ja sen ohjaaminen on lähellä sydäntäni. Muutenkin seuratoiminta ja ohjaaminen/johtaminen ovat tulleet tutuiksi harrastuksien myötä.

Rakastan myös matkustelua ja matkustaisin aina kun se on mahdollista. Olisikin unelma yhdistää työ, matkustelu ja uusiin paikkoihin tutustuminen. Koen, että tulkkaaminen reissuilla, retkillä ja matkoilla onkin yksi erityisosaamistani.

Olen myös melko kätevä käsistäni eli teen paljon käsitöitä ja nautin myös nikkaroinnista. Tykkään oppia uusia kädentaitoja. Kesäisin nautin puutarhan hoidosta ja pihalla rakentelusta.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus